Clockwise Offices, Manchester

Project - Clockwise Offices

Location - Manchester

Product Used - HW16413

Photographer - Calvert Studios

Clockwise Manchester is located within Linley House, a beautifully designed space that was once an electrical station that powered the whole of the city. 

Built in 1963, this beautiful eight-storey building is packed with character and still includes some of the original features from its colourful past, including the iconic ‘City of Manchester Electric Light Station’ sign. Havwoods was selected to add a touch of modern glamour to this well-respected building, with a high-quality wood floor solution that would cope with heavy footfall whilst delivering on style and performance. 

Specified for its hardwearing yet stunning surface appeal was Amalgama Select from The Italian Collection. With its grey undertones and warm and comforting hues, this eye-catching engineered board works within a range of interior schemes without overpowering the space. The perfect complement to matt black accessories and rattan accents, this stylish 1-Strip plank helps to create a feeling of spaciousness within the office environment. Adding contemporary charm to this unique, heritage building, Havwoods has provided an aesthetic wood floor solution that can cope with the demands of office life without compromising on visual appeal.